Högkvalitativ trapptillverkning i Västerbotten

Vi specialiserar oss på trapptillverkning och räckesdesign efter dina behov i Västerbotten. Vi är experter på att ge dig tips och inspiration för att skapa en personlig trappa som både är praktisk och estetiskt tilltalande.

Trapptillverkning i Västerbotten - Skapa din drömtrappa med oss

Vi på Bjurholms Snickeri är experter på trapptillverkning och skapar skräddarsydda lösningar efter dina önskemål. Vi tar hänsyn till utrymmet där trappan eller räcket ska placeras och samråder med dig om trapptyp, träslag och ytbehandling. Genom en kontrollmätning säkerställer vi exakta mått och tillverkar sedan trappan och eventuella räcken enligt dina önskemål.

trappor västerbotten
trapptillverkning västerbotten

Funktionell och stilren design med hög kvalitet

På Bjurholms Snickeri strävar vi alltid efter att förnya oss och bli bättre på det vi gör. En trappa ska inte bara vara snygg utan också funktionell, bekväm och hålla hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa trappor som uppfyller alla dessa krav och som passar dina önskemål.

Välj rätt träslag för din trappa

Att välja rätt träslag för din trappa kan vara svårt. Till exempel är ek hårdare än furu och mer slitstarkt att använda som steg. En trappa med matta är också tyst och bekväm att gå på. Vi hjälper alltid våra kunder att välja det träslag som passar deras behov och önskemål bäst. 

trappor västerbotten
trappor västerbotten

Snygga och säkra räcken i trä, metall och glas

Räcket är en viktig del av trappan, både ur säkerhetssynpunkt och för dess utseende. På Bjurholms Snickeri tillverkar vi räcken i trä, metall och glas, och våra räckestyper monteras i vang för att ge ett snyggt och säkert resultat.

I vårt galleri hittar du bilder på olika modeller av räcken.

Beställ en offert idag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Skicka ett meddelande

Bygg din drömtrappa - få en kostnadsfri offert idag

Kontakta oss idag för att få en offert på din drömtrappa. Vi tillverkar trappor helt efter dina behov och önskemål, och hjälper gärna till med tips och inspiration för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem.

Skicka ett meddelande
Rulla till toppen