Skräddarsydd trapptillverkning i Skellefteå

Vi specialiserar oss på trapptillverkning och räckesdesign efter dina behov i Skellefteå. Hos oss på Bjurholms Snickeri får du en personlig trappa som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Vi erbjuder även tips och inspiration för att hjälpa dig att skapa din drömtrappa.

Trapptillverkning i Skellefteå - Skapa din unika trappa med oss

Bjurholms Snickeri är specialiserade på skräddarsydd trapptillverkning i Skellefteå. Vi tar hänsyn till utrymmet där trappan ska placeras och samråder med dig för att bestämma trapptyp, träslag och ytbehandling. Vi utför en kontrollmätning för exakta mått och tillverkar sedan trappan enligt dina önskemål.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa din drömtrappa.

trappor västerbotten
trapptillverkning västerbotten

Funktionell och stilren design med hög kvalitet

Hos Bjurholms Snickeri strävar vi alltid efter att skapa högkvalitativa trappor som är både funktionella och snygga. Vi är experter på att ge dig tips och inspiration för att skapa en trappa som är bekväm att gå på och som passar din stil.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en trappa med stilren design och hög kvalitet.

Välj rätt träslag för din trappa

Valet av träslag är en viktig del när det gäller att skapa en trappa som passar dina behov och önskemål. Vi hjälper alltid våra kunder att välja det träslag som passar deras stil och behov bäst. Vi erbjuder ett brett utbud av träslag, från ek och furu till björk och ask.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt träslag för din trappa.

trappor västerbotten
trappor västerbotten

Snygga och säkra räcken i trä, metall och glas

Räcket är en viktig del av trappan, både ur säkerhetssynpunkt och för dess utseende. Hos Bjurholms Snickeri tillverkar vi snygga och säkra räcken i trä, metall och glas som passar din stil och behov. Våra räckestyper monteras i vang för att ge ett snyggt och säkert resultat. Besök vårt galleri för att se bilder på olika modeller av räcken.

Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa ett räcke som passar din trappa och stil.

Beställ en offert idag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Skicka ett meddelande

Bygg din drömtrappa - få en kostnadsfri offert idag

Kontakta oss idag för att få en offert på din drömtrappa. Vi tillverkar trappor helt efter dina behov och önskemål, och hjälper gärna till med tips och inspiration för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem.

Skicka ett meddelande
Rulla till toppen