Unik och högkvalitativ trapptillverkning i Kittelfjäll

Bjurholms Snickeri & Trappor AB är experter på trapptillverkning och räckesdesign i Kittelfjäll. Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov och ger dig tips och inspiration för att skapa en personlig och estetiskt tilltalande trappa.

Trapptillverkning i Kittelfjäll - Skapa din drömtrappa med oss

Vi på Bjurholms Snickeri tar hänsyn till utrymmet där trappan eller räcket ska placeras och samråder med dig om trapptyp, träslag och ytbehandling. Genom en kontrollmätning säkerställer vi exakta mått och tillverkar sedan trappan och eventuella räcken enligt dina önskemål. Vi är stolta över våra högkvalitativa trappor som både är praktiska och vackra.

trappor västerbotten
trapptillverkning västerbotten

Funktionell och stilren design med hög kvalitet

På Bjurholms Snickeri är vi ständigt uppdaterade och förnyar oss för att kunna erbjuda dig det allra bästa. Vi är övertygade om att en trappa ska vara både funktionell och estetiskt tilltalande samtidigt som den håller hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa trappor som uppfyller alla dessa krav och som passar dina önskemål.

Välj rätt träslag för din trappa

Valet av träslag är viktigt för att skapa en trappa som är både hållbar och vacker. Vi hjälper alltid våra kunder att välja det träslag som passar deras behov och önskemål bäst. Till exempel är ek hårdare än furu och mer slitstarkt att använda som steg. En trappa med matta är också tyst och bekväm att gå på.

trappor västerbotten
trappor västerbotten

Snygga och säkra räcken i trä, metall och glas

På Bjurholms Snickeri tillverkar vi räcken i trä, metall och glas som både är snygga och säkra. Vi monterar våra räckestyper i vang för att ge ett elegant och stabilt resultat. I vårt galleri kan du hitta bilder på olika modeller av räcken.

Kontakta oss idag för att skapa din drömtrappa med hög kvalitet och unik design!

Beställ en offert idag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Skicka ett meddelande

Bygg din drömtrappa - få en kostnadsfri offert idag

Kontakta oss idag för att få en offert på din drömtrappa. Vi tillverkar trappor helt efter dina behov och önskemål, och hjälper gärna till med tips och inspiration för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem.

Skicka ett meddelande
Rulla till toppen