Högkvalitativ trapptillverkning i Umeå

Vi är experter på trapptillverkning och räckesdesign efter dina behov i Umeå. På Bjurholms Snickeri skapar vi personliga trappor och ger dig tips och inspiration för att skapa en praktisk och estetiskt tilltalande trappa.

Unik trapptillverkning i Umeå - Skapa din drömtrappa med oss

Vi skapar unika och skräddarsydda trappor efter dina önskemål i Umeå. Vi tar hänsyn till utrymmet där trappan eller räcket ska placeras och samråder med dig om trapptyp, träslag och ytbehandling. Genom en noggrann kontrollmätning säkerställer vi exakta mått och tillverkar sedan trappan och eventuella räcken efter dina önskemål.

trappor västerbotten
trapptillverkning västerbotten

Funktionell och stilren design med hög kvalitet

På Bjurholms Snickeri strävar vi alltid efter att förnya oss och bli bättre på det vi gör. En trappa ska inte bara vara snygg utan också funktionell, bekväm och hålla hög kvalitet. Vi arbetar för att skapa trappor som uppfyller alla dessa krav och som passar dina önskemål perfekt.

Välj det träslag som passar din trappa

Att välja det rätta träslaget för din trappa kan vara en utmaning. Till exempel är ek hårdare än furu och mer slitstarkt att använda som steg. Vi hjälper alltid våra kunder att välja det träslag som passar deras behov och önskemål bäst. 

trappor västerbotten
trappor västerbotten

Snygga och säkra räcken i trä, metall och glas

Räcket är en viktig del av trappan, både ur säkerhetssynpunkt och för dess utseende. På Bjurholms Snickeri tillverkar vi räcken i trä, metall och glas, och våra räckestyper monteras i vang för att ge ett snyggt och säkert resultat. Besök vårt galleri för att se bilder på olika modeller av räcken.

Kontakta oss för skräddarsydd trapptillverkning i Umeå.

Beställ en offert idag!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Skicka ett meddelande

Bygg din drömtrappa - få en kostnadsfri offert idag

Kontakta oss idag för att få en offert på din drömtrappa. Vi tillverkar trappor helt efter dina behov och önskemål, och hjälper gärna till med tips och inspiration för att skapa den perfekta lösningen för ditt hem.

Skicka ett meddelande
Rulla till toppen